Nordmændene kan bare det med lækkert garn og at bruge det til de flotteste strikkede ting. Det er også blevet en kæmpe succes for en norsk mor og hendes to døtre, en succes som måske nok er kommet noget bag på dem alle.

Et typisk eksempel på enkel og klassisk norsk strik, som bare tager alle med storm. En bluse eller som de kalder det på norsk – genser, som en mor strikkede udfra hovedet til sine døtre. Blød, rummelig og hyggelig kendetegner vist meget godt det færdige resultat. Sådan en bluse som vi alle vil elske at bruge når der skal slappes af, være lidt uformel, holde varm på gåturen eller bare til hygge. Samtidig er det også en bluse som kan bruges til en cafetur med veninderne eller shoppetur, det handler bare om tilbehøret.

Der er kommet nye og sommerlige designs på deres hjemmeside, designet på bluserne er enkelt og derved nemt at strikke. En opskrift som giver masser af muligheder for, at strikke den i forskellige farver – helt afhængig af humør eller sæson. Den type strikbluser kan vi bare ikke have for få af, dte er jo også rart at have forskellige at vælge imellem.

Succes’en har da også resulteret i hjemmeside med tilhørende online-butik på www.skappelgenseren.no som blandt andet forhandler garn og de talrige opskrifter på nye Skappelgensere, som løbende kommer til.

Link til billede på www.skappelgenseren.no/blogg/

En af forårets nye designs fra Skappelgenseren.no, link til billede i onlineshop.

Del: