Så er det endelig blevet den tid på året – tid for årets “gå amok” garnudsalg. Her på denne dag er det helt tilladt at slippe tøjlerne og bare kaste sig ud i det overvældende udvalg af lækre garner som er på udsalg.

Lige præcis denne dag er der et omfattende udvalg af indbydende og meget fordelagtige tilbud – mange butikker vælger dog også at inddrage de andre dage så at der også er en Black Week og for mange butikker nøjes de ikke med at have tilbud om fredagen men har gode tilbud hen over weekenden.

Et godt råd i forbindelse med dette store udvalg af forskellige tilbud er, at undersøge førpriserne i forhold til tilbuddet. Det er nemlig ikke alle butikker som er helt gode til det med at angive de reelle førpriser og istedet angiver de nogle førpriser som er væsentligt højere for at få det til at se ud som om du sparer rigtig mange penge. I mange tilfælde er det også helt almindelige tilbud som butikkerne kører i forvejen men tilpasser dem lige til denne begivenhed. Så det er en rigtig god ide at vide hvad de ønskede varer koster i forvejen, for ikke at noget som der egentlig ikke er den store besparelse på.

Black Friday hos Rito.dk
Tusindvis af varer på tilbud.Vi har opdelt ugen i flere kampagner:
Black Friday: torsdag d. 22/11 kl. 18:00 – 23/11 kl. 23:59
Black Weekend: lørdag d. 24/11 – 25/11 kl. 23:59
Cyber Monday: mandag d. 26/11
Black Friday hos CC Hobby
Via en rabatkode får kunder på CChobby.dk 30% rabat på alle ikke i forvejen nedsatte varer (rabatkoden er: BLACK1830).Derudover har giver vi 50% på ca. 500 udvalgte meget populære varer (hvor priserne er sat ned på webshoppen). Disse tilbud kan findes via disse links:
Vivi Gade på tilbud: https://www.cchobby.dk/catalog/category/view/id/18491
Plus Color på tilbud: https://www.cchobby.dk/catalog/category/view/id/18492
Happy Moments på tilbud: https://www.cchobby.dk/catalog/category/view/id/18493
Enhjørninger på tilbud: https://www.cchobby.dk/catalog/category/view/id/18494
Black Week og Black Friday hos Bogreolen
Udover de minimum 20% på alle bøger, og rabatter helt op til 80% på udvalgte bøger, som vi kører med hele ugen ifbm. vores Black Week-kampagne, så tilbyder vi ydermere også følgende idag: Op til 50% rabat på årets største titler og julegavebøger (der kommer mange virkeligt gode tilbud)
– 10% rabat på oplevelsesgaver (dette er helt uhørt og appellere naturligvis til ALLE og ikke kun boginteresserede)
– 10% rabat på vores eget gavekort (oplagt til julegaver eller hvis man ønsker at gemme rabatten til senere brug)Der er lagt nye bannere op til Black Friday-kampagnen.
Tilbuddene gælder fredag, og Black Week tilbuddene kører i weekenden
Del: