Indkøbsguide

Søstrene Grene udgiver eget opskriftshæfte

Det er blevet regnvejr og kedeligt udenfor, og så er det tid til at flytte indenfor. Derudover betyder vejrskiftet at det er tid til at finde det lune tøj frem, de hjemmestrikkede bluser og senere bliver der også brug for huer og vanter. Derfor har Søstrene Grene for første gang valgt at udgive deres eget opskriftshæfte, der inkluderer hele 18 gratis strikke- og hækleopskrifter samt idéer til broderi. Sammen med det nye opskriftshæfte introduceres også en række nyheder til garn og håndarbejde, såsom et nyt udvalg af strikkepinde, rundpinde, hæklenåle, broderiartikler samt uld- og bomuldsgarn i et væld af farver.

Med deres opskriftshæfte og en række nyheder til garn og håndarbejde ønsker Anna og Clara dette efterår at dele ud af deres fælles glæde ved garn og hvad der kan kreeres med garn. Håbet er at inspirere endnu flere til at finde strikkepinde og hæklenåle frem.

Den 17. september præsenteres et nyt, inspirerende udvalg af artikler til garn og håndarbejde til priser, hvor alle kan være med. Desuden introduceres for første gang et nyt opskriftshæfte med titlen ’Garnets glæder’, hvori der venter hele 18 opskrifter og idéer til store som små kreative projekter med garn, inklusiv et væld af strikke- og hækleopskrifter samt idéer til broderi for nybegyndere såvel som øvede.

Ønsket om at fostre idéer og tilbyde de rette remedier og materialer til kreative sysler har altid spillet en central rolle i Anna og Claras vidunderlige verden, og garn har været en fast del af varesortimentet hos Søstrene Grene siden grundlæggelsen i 1973.

10 strikkeopskrifter til store og små

I det nye opskriftshæfte deler søstrene hele ti strikkeopskrifter, blandt andet på en elegant vest, en luftig uldbluse samt strikkede vanter og hue til de mindste. Med nyhederne introduceres blandt andet strikke- og rundpinde i et væld af størrelser samt blødt uldgarn i fine farver. For de to søstre Anna og Clara består glæden ved håndarbejde både i at skabe og forære hjemmegjorte sager til sine kære, der ligeså kan få glæde af det.

Fire fornemme hækleopskrifter

Hæklenålen og det farverige bomuldsgarn har i en årrække været fast sortiment hos Søstrene Grene, og nu lanceres klassikerne i nye klæder og farver. I det nye opskriftshæfte venter fire hækleopskrifter, hvormed håbet er at inspirere flere til at finde hæklenål frem og få øjnene op for garnets mange muligheder. Få blandt andet opskrifter på et hæklet barnevogns-tæppe samt et farverigt net, der også er idéelt til at give alle garnresterne fra tidligere projekter nyt liv.

Du kan finde de mange garner og ikke mindst opskriftshæftet i Søstrene Grenes butikker.

Relaterede artikler

Back to top button