Strik på budget

Strik på budget
Title: Strik på budget
Forfatter:
Kategori:
Forlag:
Format: Indbundet
ISBN: 9788772390468
Page Count: 120

En personlig og helt nede på jorden strikkebog, krydret med forfatterens egne fortællinger fra en hård periode. Kristine Sloth som er forfatteren til bogen er tidligere influencer, gik ned med stress og fandt ud af at det at strikke var en god måde at finde sig selv i gen. De erfaringer som hun har gjort sig med fænomenet strik og at arbejde sig ud af stressens greb, er kommet med i denne bog om strik.

En bog som udover at fortælle de grundlæggende elementer indenfor strik, også er fyldt med nemme og overskuelige strikke-opskrifter. Både med at opskrifterne er skrevet i et sprog som gør dem nemme at forstå og strikke efter, men også at det er helt enkle designs, uden komplicerede teknikke og mønstre. Det er opskrifter som er enkle og gode projekter for nybegyndere og strikkere som kan lide

Derudover er alle opskrifterne strikket i garn som kan købes til fornuftige penge, så det at strikke en trøje ikke ender med at blive en stor post på budgettet. For strikkegarn er dyrt, det er der ingen tvivl om så her kan alle være med.

Umiddelbart vil jeg sige at bogen nok ikke er for den erfarne strikker som gerne vil prøve nye teknikker og mønstre, for det her er en bog med de grundlæggende elementer indenfor strikning og med projekter som er nemme at gå igang med.

Forlagets beskrivelse:

Alt fra nemme huer og sokker til veste og sweatre, der alt sammen kan strikkes til gode priser og med sans for kvalitet.  Strik på budget indeholder et udvalg af Kristine Sloths mest populære opskrifter fra YarnJunkies.dk samt helt nye opskrifter udviklet specielt til bogen. Opskrifterne er mærket efter sværhedsgrad, og der er både opskrifter til den absolutte nybegynder og til den mere øvede strikker, der er klar til at kaste sig ud i lidt større projekter.  

Strik på budget er en god inspirationsbog til dig, der gerne vil lave dit eget tøj og skabe din helt egen unikke garderobe. Bogen indeholder en gennemgang af de mest basale strikketermer, og Kristine giver gode tips til indkøb af garn og udstyr, så alle kan komme godt fra strikkestart. For Kristine er det at strikke nemlig ikke kun en billig måde at blive smart på, men også en genvej til psykisk velvære. 

CHUNKY HUEN * NYBEGYNDER SCRUNCHIE * HYGGESOKKERNE * FREDE HALSEDISSEN * LØKKEN TEE * WILMA VESTEN * MARIE CARDIGANEN * RONJA SWEATEREN * SALLY SWEATEREN * BOLCHE SWEATEREN * ANNA VESTEN * JULIANE SWEATEREN * NOAH HUEN

KRISTINE SLOTH er født i 1999 i Aalborg. Som 14-årig begyndte hun sin karriere som influencer på YouTube og har på nuværende tidspunkt 350.000 følgere på Instagram. I 2019 blev Kristine ramt af stress, men fandt en vej tilbage til en god dagligdag ved hjælp af strik. I foråret 2020 startede Kristine sin webshop YarnJunkies, hvor hun sælger strikkeopskrifter og garn med stor succes.

Back to top button