Den store strikkedyst 2

Jubbiii, så er det endelig igen blevet tid for Den Store Strikkedyst som sendes på tvsyd. Denne gang har de så valgt at skifte sidste års værtinde ud med en af deltagerne fra første sæson, nemlig den eneste mandlige strikker Koushi. Supergodt valg, for han er bare perfekt til at være vært – med sin livsglæde og spraglede energi – hvis der er noget som hedder det.

Kort og godt går strikkedysten ud på at 10 deltagere konkurrerer mod hinanden i forskellige strikkediscipliner om at blive den bedste strikker. Opgaverne bestemmes af de to dommere Christel Seyfahrt og Vithard Villumsen. Årets vært Koushi kom desværre ikke helt i mål i første udgave af konkurrencen, men hvem kan ikke huske hans fantasifulde ideer og ikke mindst hans altid kreative butterflies.

Så de næste mange lørdage vil der nok være mange som har parkeret sig foran fjernsynet med en kop kaffe eller te, og selvfølgelig strikketøjet. Vi er spændte på hvilke opgaver og udfordringer de nye deltagere bliver udsat for, og hvordan de klarer det.

Vinderen af årets udgave af Den store strikkedyst blev Cathrin fra Tønder. Finalisterne måtte ud i en nervepirrende dyst om at strikke toppen til en brudekjole, alle tre leverede hver deres personlige og fantastiske top, men i sidste ende var det Cathrin som kunne tage trofæet med hjem efter 8 ugers intens strikning.

Du kan allerede nu glæde dig til næste år, hvor Den store strikkedyst vender tilbage.

1.afsnit sendt d. 19. september 2015

2. afsnit sendt d. 26. september 2015

3. afsnit sendt d. 03. oktober 2015

4. afsnit sendt d. 10. oktober 2015

5. afsnit sendt d. 17. oktober 2015

6. afsnit sendt d. 24. oktober 2015

7. afsnit sendt d. 31. oktober 2015

8. afsnit – Finale sendt d. 07. november 2015

Du kan se mere på tvsyd’s hjemmeside, og hvis du ikke nåede at se afsnittene eller bare vil gense dem så kan de ses på hjemmesiden efterhånden som de vises på fjernsynet. Afsnittene sendes live lørdag aften på tvsyd.

Links til afsnittene vil også blive lagt på her på siden, efterhånden som de bliver vist på tvsyd.

Vært Koushi Radhakrishnan vender tilbage som vært til næste års store strikkedyst på TV-Syd.

Bliv inspireret

Back to top button