Børnestrik fra Paelas

Bogen er allerede blevet et kæmpehit, inden den er blevet oversat til dansk, men nu findes den så endelig også med danske opskrifter. Bogen er skrevet af 3 norske kvinder som elsker selv at strikke tøjet til deres børn, det er da også børnenes forbogstaver som er inspirationskilde til bogens titel. Kvinderne mødte hinanden via Instagram og så var det jo oplagt at bruges deres fælles dybe interesse for strik til at designe en række lækre opskrifter til børn.

Det er der så kommet bogen Paelas – strik til børn ud af, og sikke en modtagelse den har fået blandt strikkere, et klart og sikkert hit. Med klassiske og enkle opskrifter er der noget for enhver smag, og opskrifterne er nemme at gå til, samtidig er alle opskrifterne fyldt med en masse lækre billeder som viser de færdige modeller.

Strik til børn fra Paelas indeholder 50 opskrifter på spændende strikke modeller til børn. Bogen indeholder desuden af et væld af smukke, inspirerende billeder af de mange designs. Modellerne kan bruges af børn fra 0-8 år – både til hverdag og fest.

Opskrifterne er både for den rutinerede strikker, men lige så meget for den uerfarne strikkere, som her vil blive inspireret af bogens smukke, lyse udseende og straks finde ikke bare én, men mange opskrifter at give sig i kast med. Til dem, der måtte have brug for det, leverer Strik til børn fra paelas desuden en udførlig strikkeskole bagerst i bogen, så der er hjælp at hente til de nødvendige strikketeknikker og -udtryk.

De tre forfattere bruger i høj grad stadig Instagram som platform til at dele deres opskrifter og inspiration. Således har hver opskrift i ‘Strik til børn fra paelas’ sit helt eget hashtag, som gør det muligt for dig at finde hundredevis af billeder af andre Instgrammeres strikkeresultater, få inspiration og ikke mindst dele dine egne projekter.

Opskrifterne i bogen bruger en række forskellige strikketeknikker med forskelligt sværhedsniveau.

Bogen kan købes online hos Saxo.com – Strik til børn fra Paelas

paelas

Bliv inspireret

Back to top button