Gode strikkebøger med rabat

Det er koldt og blæser udenfor, så derfor er det dejligt at kunne sidde indenfor i varmen og strikke, det er nu sommerens strik skal igang, måske også en ekstra lun trøje eller et par vanter når vinteren ikke helt er overstået endnu.

Bog & Ide har lige nu rigtig gode tilbud på en række strikkebøger, hvor du blandt andet kan spare 20%. Bøgerne kan bruges til inspiration, lære om strikketeknikker blandt andet Selbu, strikke til de små i familien med paelas opskrifter eller strikke tykke og varme vildmarkssweatre.

Hygge – Strikkede sweatre

Strikkede sweatre Ren hygge – 14 hyggelige sweatre med tilhørende huer, sjaler med mere, det hele uden besværlig montering. Her får du alt fra klassiske mønstre til moderne fortolkninger – alle skønne designs til både kvinder og mænd. Lær at strikke populære skandinaviske designs – fra de grundlæggende principper til den færdige sweater.
Hygge – Strikkede sweatre *


Vildmarkssweatre

Strik tykke, lækre sweatre med det helt rigtige vildmarkslook. Her er sweatre, der holder dig varm og tør på alle slags eventyr – uanset vejrtype. Friluftsliv og hunde har altid været en stor del af strikdesigner Linka Neumanns liv, og hun er optaget af at designe strikkede sweatre, der ikke bare ser smukke ud, men som også tåler både vejr og vind. Derfor er sweatrene i denne bog strikket i stærkt uld fra norske og islandske får.
Vildmarkssweatre *


Norske vanter fra Selbu

Alle kender de klassiske norske vanter fra Selbu, men hvad er historien bag – og hvordan strikkes de? Nu findes denne smukke og inspirerende bog fyldt med opskrifter på vanterne endelig i en dansk udgave. Norske vanter fra Selbu omhandler den kendte strikketradition, der går tilbage til 1850-tallet og frem til i dag. Forfatter Anne Bårdsgård er opvokset i Selbu i Norge og har altid haft et tæt forhold til både Selbu og vantestrik. Sammen med strikkere i Selbu har hun genskabt opskrifter på gamle mønstre.
Norske vanter fra Selbu *


52 uger med strømper

Bliv inspireret af Lains Publishings fantastiske bog med opskrifter på strømper fra 46 talentfulde strikdesignere. Laine er kendt for eksklusive og smukke magasiner og designs, og her videreføres stilen i en bog, med stemningsfyldte billeder og smukke strømper, så enhver strømpeskeptisk strikker må lade sig overbevise. Designerne bag de 52 opskrifter på strømper og sokker kommer fra hele verden og her bruges forskellige teknikker og forskelligt garn i deres designs.
52 uger med strømper *


Babystrik fra paelas

Bogens tre forfattere fik en rungende succes med deres første strikkebog, Strik til børn fra Paelas.I deres nye bog, Babystrik fra Paelas, byder de op til en skøn omgang barselsstrik: De 30 opskrifter er lavet til drenge og piger i alderen 0-3 år. Fælles for dem alle er det enkle, rene nordiske udtryk i forskellige strukturer, garnkvaliteter og sværhedsgrader. Teknikker og fremgangsmåder forklares i et særskilt kapitel, så man nemt kan komme i gang.
Babystrik fra paelas *


Cocoknits Sweater Workshop

Julie Weisenberger er kvinden bag CocoKnits, der er kendt for lækkert strikketilbehør og ikke mindst for The CocoKnits Method – en særlig metode til at strikke sweatre, cardigans og toppe oppefra og ned. Metoden giver en smuk pasform, der gør, at man rent faktisk kommer til at gå med sit strik, hvad enten man fylder mest foroven, nederst eller omkring maven. Ved hjælp af maskemarkører i forskellige farver og et worksheet kan man med metoden nemt selv konstruere design, der passer perfekt – helt uden montering.
Cocoknits Sweater Workshop *

Indlægget indeholder affiliatelinks

Bliv inspireret

Back to top button