Magien ved shetlandsk kniplingsstrik

Shetland lace strikning kan måske virke alt for svært for den almindelige strikker, men færdighederne for at mestre strikketeknikken er inden for rækkevidde med denne bog. Den tager nybegynderen skridtet videre til at lære de mere komplekse mønstre. Teknikkerne er introduceret med klare trin for trin instruktioner, diagrammer og detaljerede fotografier. Opskrifterne er målrettet til begyndere, men mere erfarne strikkere vil også værdsætte bogens projekter.

Bogen indeholder alle de traditionelle Shetland motiver, og opskrifterne foreslår, hvordan du kan bruge Shetland lace strikning til at lave tørklæder, hatte og sjaler. Bogen er illustreret med fantastiske fotografier fra det skotske landskab, og ydermere er der historisk information om udviklingen af Shetland lace strikning, der med sikkerhed vil glæde enhver strikkeelsker.

Bogen indeholder opskrifter på sjaler, tørklæder, huer, kyse og strømper. Men der er også en mønsteroversigt, så den mere rutinerede strikker kan lave sit eget projekt.

Om forfatteren:
Elizabeth Lovick, der står bag bogens mønstre og opskrifter, bor på en lille ø nord for Skotland. Hun har haft gang i strikkepindene siden hun var barn, og holder meget af at videregive traditionelle mønstre og design til andre strikkere.

Du kan købe bogen hos Bogreolen på Magien ved shetlandsk kniplingsstrik

shetlandsk kniplingsstrik

Bliv inspireret

Back to top button