Strik til børn – charme i hver en maske

Er du vild med at strikke og strikker du både til dig selv og resten af familien, så har du her alletiders bog med opskrifter på strik til børnene.

Bogen indeholder 60 opskrifter på forskellige sweatre, jakker, bukser, kjoler, nederdele, huer og tørklæder, alle sammen designet i størrelserne 0-6 år. Så her er noget både for de helt små og de lidt større børn. Opskrifterne er i et klassisk snit, men samtidig designet så det er praktisk for børnene at have på, og kan bruges når de er aktive både i og udenfor hjemmet.

Forfatter og designer Marte Helgetun har leget med pinde og garn hele livet, og i denne charmerende og praktiske strikkebog præsenterer hun hele 60 opskrifter på sweatre, jakker, bukser, kjoler, nederdele, huer og tørklæder i størrelserne 0-6 år. Alle opskrifterne er beskrevet helt enkelt, uden forvirrende forkortelser og andet indviklet fagsprog.

Strik til børn er gennemillustreret med billeder af de søde små i blødt strik, og den er oplagt i samlingen af bøger til alle strikkeglade.

Bogen er skrevet af designer Marte Helgetun

Bogen kan købes hos Bogreolen på – Strik til børn

Strik til boern-bog

Bliv inspireret

Back to top button