Strikkehæfte – Yndlingsstrik

Strikkehæftet “Yndlingsstrik” er til dig, som elsker at strikke – og som holder af, at de ting, du strikker er klassiske med gode detaljer, som giver dem en levetid på mange år.

Fordi det er lækre, flotte designs, og fordi de er strikket i garn af en rigtig god kvalitet med en lang holdbarhed. Sidstnævnte er særlig vigtigt for Önling, som siden 2015 har produceret bæredygtigt tøj. Hos Önling er der, som navnet antyder, fokus på at designe og producere yndlingstøjet – i yndlingsmaterialerne.

Med udgivelsen af dette hæfte, bevæger Önling sig nu ind på et helt nyt marked for strik og garn – men et marked som er nært beslægtet med det at producere bæredygtigt tøj.

“Vores passion for bæredygtig tøjproduktion omfatter helt naturligt strik og garn, da vi ser det som en indlysende forlængelse af alt hvad vi står for”, forklarer Lotte Ronan, stifter af Önling.

“Uld er et fornybart og naturligt materiale, som vi rigtig gerne bruger i vores produktion af tøj. Dette strikkehæfte er baseret på de samme værdier, som Önling er bygget på. Her er det blot dig selv, og ikke Önling, der passioneret fremstiller dit nye yndlingsstrik,” fortsætter Lotte.

Om tanken bag hæftet siger designer Katrine Hannibal:
“Jeg har en særlig passion for lækre garner og kvalitetsstrik, og med min baggrund som designer var det helt oplagt for mig at designe mine egne yndlingsstrik. Dem vil jeg gerne dele med dig i vores nye strikkehæfte.

Alle ni strikkeopskrifter er inspireret af mit eget yndlingstøj og passer ind i enhver basisgarderobe. Jeg har designet trøjer, som jeg selv har lyst til både at strikke og gå med – med et snit eller en detalje som gør, at de allerede er blandt mine egne yndlingstrøjer. Jeg håber, at de også kan blive dine!

Bæredygtighed er en hjertesag for både mig personligt og i vores virksomhed, Önling. Vi har gjort det til vores mærkesag at designe tøj, som du forelsker dig i, og som bliver dit yndlingstøj, for når du går længe og meget med dit tøj, så bidrager både du og vi til at gøre tøjproduktionen mere bæredygtig.
Og fordi, jeg elsker god kvalitet og klassiske, nordiske farver, har jeg valgt at designe trøjerne i Isagers bæredygtige og lækre garner i rene naturfibre” siger Katrine.

Strikkehæftet kan købes hos Bogreolen – Yndlingsstrik

image_29632 image_29634

Bliv inspireret

Back to top button