Skappel – Med kærlighed til strik

Kender du ikke også godt fornemmelsen af at kunne komme hjem og så bare tage en af dine egne hjemmestrikkede bluser op af skuffen, og tage den på ? den der helt specielle fornemmelse af at nyde dit eget værk og det bløde, dejlige uldstrik. Den fornemmelse kender norske Dorthe Skappel og hendes døtre alt til. Og det er der mange, der gør, for Skappel er et anerkendt varemærke i norske strikkekredse.

I bogen ”Skappel – Med kærlighed til strik*” deler Dorthe Skappel rundthåndet ud af sin store passion for lækkert, farvestrålende garn og strikkede bløde sweatre. Der er opskrifter på blandt andet lange cardigans, hættetrøjer og løse sweatre med smukke mønstre.

Den kendte norske strikker og tv-producer Dorthe Skappel har skrevet denne smukke strikkebog fyldt med nye opskrifter på skønne sweatre. Her er der rigtig mange favoritter at vælge mellem, det kan nærmest være helt svært at vælge hvilken eller hvilke opskrifter der skal strikkes. Det bliver nok ikke blot til et projekt, men måske nok til nogle flere af de mange opskrifter i bogen.

Alle opskrifterne er beskrevet helt enkelt og med inspirerende billeder og brugervenlige diagrammer og illustrationer. Alle opskrifter findes i størrelserne small, medium og large. Så her kan både små og store størrelse finde deres favorit.

Bogen er oversat til dansk af strikkedesigner og strikkebogsforfatter Rachel Søgaard
Skappelstrik har også sin egen Instagramprofil Skappel_, med billeder af de forskellige modeller.

(*affiliatelink)

Bliv inspireret

Back to top button