Strik mig!

Den nye strikkebog Strik mig! byder på opskrifter på skønt strik til alle i familien, små som store. Så uanset om det er børnene, manden eller dig selv der fortjener en kærlighedserklæring i form af hjemmestrik, så er der inspiration at hente.

At strikke til nogen er en sand kærlighedserklæring. Og så er det vigtigt, at det er sjovt! Opskrifterne i denne populære norske strikkebog har stor variation og masser af spændende detaljer, som man nemt kan blive opslugt af. Sværhedsgraden spænder fra de helt enkle, små projekter til lidt større og mere udfordrende projekter. Fælles for dem alle er, at det er letlæste opskrifter med forholdsvis nem montering.

Bogen Strik mig! indeholder 70 opskrifter til folk i alle aldre: babyer, børn, unge, damer og herrer. I bogen er flere forskellige teknikker repræsenteret i de mange forskellige modeller, så lige meget, om du mest er til struktur, mønster- eller broderisting eller helt simple mønstre, så kan du finde et projekt, der passer til dig.

Alle opskrifterne indeholder flotte billeder som gør det nemt at se det færdige resultat, og eventuelt har brug for at se eventuelle detaljer.

Bogen kan købes hos Bogreolen på Strik mig! eller på Saxo.com på Strik mig!

Bliv inspireret

Back to top button