Blog

Molly Egelind og Mayflower udgiver garnkollektion

Skuespillerinde Molly Egelind har i samarbejde med Danmarks førende garnhus Mayflower udviklet sin egen garn- og strikkekollektion. En kollektion som bærer præg af en enkel og kunstnerisk tilgang til strikkedesign.
Strikning behøver ikke at være svært, kedeligt eller langtrukkent. Det har Molly bevist med  denne kollektion, som er designet, så alle kan være med – både nybegyndere og mere øvede.

”Når først man har lært at strikke ret og vrang, er man ikke langt fra en færdig trøje” siger Molly Egelind.

I forbindelse med lanceringen præsenterer Mayflower en helt ny garnkvalitet ved navn ”Molly”. ”Molly”-garn kan købes hos Mayflowers forhandlere fra den 7. oktober, hvor et unikt magasin med trykte strikkeopskrifter ligeledes bliver tilgængeligt.

Ikke bare en engangsting

Samarbejdet mellem Molly Egelind og Mayflower er ikke blot en engangsting. Nye og spændende strikkedesigns er allerede på tegnebrættet i flere af Mayflowers andre garnkvaliteter.

”Med Molly Egelind som strikkedesigner får vi en række kunstneriske og urbane designs, som supplement til vores populære, klassiske designs”  fortæller designkoordinator Anette Lang.

Selvforkælelse og afslapning

Efteråret kalder på strik og afslapning. For Molly Egelind er strik ikke bare et tidsfordriv, men et rum til fordybelse, selvforkælelse og afstresning.

”Strik er for mig et lille frirum, jeg kan have med overalt. En hobby, der både taler til min kreativitet, og som kan skabe små lommer af ro og nærvær i en travl hverdag.” siger Molly Egelind.

Strik skal være sjovt! Det forsøger Mayflower og Molly at slå fast med dette nye samarbejde. Derfor kan alle strikkeopskrifter fra kollektionen downloades gratis på mayflower.dk/molly fra den 7. oktober.

Relaterede artikler

Back to top button