På tur med Feldthaus og Bagger

Jeg har lige set Christine Feldthaus og Lærke Bagger for fuld udblæsning i DR’s miniserie – Feldthaus & Bagger taber masken, med de to strikkere, hvor de tager på tur rundt i Norden. Temaet for deres rundtur er naturligvis strik, garn og en masse oplevelser. Serien sendes på DRTV.

På turen besøger tv-vært og livsstilsekspert Christine Feldthaus sammen med strikkedesigner Lærke Bagger, 4 nordiske lande som er kendt for strik og deres produktion af garn – Grønland, Island, Færøerne og Island. Alle lande som derudover har en fantastisk natur, som den ene af de to nok ikke altid er helt forberedt på i forhold til praktisk påklædning.

I hvert land, sætter de sig en strikke udfordring – det er super sjovt at se hvordan de går i gang med deres opgaver med hver sin tilgang og ide. Og ikke mindst hvordan det ændrer sig undervejs når det ikke lige går som forventet og der skal pilles op, eller der kommer nye ideer – men det kender alle strikkere jo.

Absolut en serie som i den grad kan anbefales – jeg var fuldstændig opslugt for de er godt nok underholdende de to og så var det sjovt at se hvad de fik ud af deres strikkeudfordringer. Ikke mindst hvordan de fik indarbejdet de materiale som de fik fingrene i undervejs for eksempel hundeuld og hestehår i deres strik Og så var det svært ikke at blive totalt misundelig på de lækre garnbutikker som de fik lov til at gå amok i.

Feldthaus & Bagger taber masken

Du kan finde udsendelserne på DR’s hjemmeside under DRTV, eller den hurtige genvej, er nedenstående direkte links

https://www.dr.dk/drtv/se/feldthaus-and-bagger-taber-masken_-faeroeerne-_-kaos-paa-fjeldet_340190

https://www.dr.dk/drtv/se/feldthaus-and-bagger-taber-masken_-groenland-_-moskus-og-minder_340189

https://www.dr.dk/drtv/episode/feldthaus-and-bagger-taber-masken_-island-_-vor-herre-til-hest_340191

https://www.dr.dk/drtv/se/feldthaus-and-bagger-taber-masken_-norge-_-taler-du-selbu_340192

Derudover sendes de 4 afsnit på DR2, henholdsvis d. 5., 6., 12. og 21. november 2022.

Topbillede – Copyright Fotograf: Hannelore Dörner, øvrige billeder Copyright DR

Bliv inspireret

Back to top button