Hækl tæpper med oldemorfirkanter

Er du selv vild med at krybe ned under et lunt og dejligt tæppe, gerne hjemmelavet – eller kender du nogen som vil elske at modtage et lækkert hjemmehæklet tæppe til den kommende vinter. Udover at et hjemmelavet tæppe bare er superhyggeligt, så er det også en god måde at få brugt en masse af dine garnrester. Det er utrolig hvad vi kan få samlet sammen af garnrester, så hvorfor ikke lege med farverne og mønstrene med forskellige typer af oldemorfirkanter

I bogen 10 oldemorfirkanter – 30 tæpper viser forfatteren Margaret Hubert, hvordan du kan hækle 30 helt forskellige tæpper, og du kan samtidig få inspiration til masser af muligheder for at kombinere forskellige oldemorfirkanter. Hver firkant bliver her brugt tre gange med forskellige slags garn, farvetemaer, motiver og borter.

Men mulighederne er uendelige, sammensæt sjove farvekombinationer, garntyper eller forskellige firkanter så du får dit helt eget tæppe.  Du kan hækle tæpper, som passer perfekt til både de små babytæpper, lidt større tæpper til børnene, sengetæpper eller slumretæppe til den ældre generation der måske fryser lidt på benene. Nogle er vilde, farverige og sjove; andre er afdæmpede, klassiske og sofistikerede. Hækl dem i farver og mønstre, der passer til soveværelset, stuen, sommerhuset eller kollegieværelset.

Bogen kan købes hos Bogreolen – 10 oldemorfirkanter – 30 tæpper

oldemorstaepper

Bliv inspireret

Back to top button