Vikingestrik
Forfatter: Lasse L. Matberg
Udgivet: 31. august 2022
Forlag: Turbine
Oversætter: Rachel Søgaard
Format: hardcover
ISBN: 9788740676389
Antal sider: 192
Originalsprog: Dansk
Anmeldelse: Vikingestrik er en indbydende og informativ bog for dig, der er interesseret i norsk strikning og vikingekultur.
Bedømmelse:
3,0 rating
Kan købes her:
Beskrivelse:

Vikingestrik er en bog om den traditionelle norske strikketeknik kendt som "vikingestrik" eller "Norrøn strikk". Forfatteren, Lasse L. Matberg, er en norsk Instagram-kendis og tidligere flådeofficer, der har fået mange tilhængere for sit barske vikingelignende udseende og livsstil.

Bogen indeholder en kort historie om vikingestrikning og instruktioner om, hvordan man strikker forskellige mønstre med denne teknik. Den indeholder også fotografier af Matberg, der modellerer de færdige produkter, samt ikke mindst flere billeder af det norske landskab og vikingeartikler.

Derudover indeholder opskrifterne klare instruktioner og flotte billeder. Forfatteren har valgt at fokusere på den historiske kontekst, samt her fortæller han sine personlige anekdoter og giver en indsigt i norsk kultur.

Bogen Vikingestrik er en indbydende og informativ bog for dig, der er interesseret i norsk strikning og vikingekultur.

Opskrifterne er lavet i samarbejde med Strikkemekka og det er blevet til hele 18 sweatre til mænd, 9 sweatre til kvinder og ikke mindst 6 sweatre til børn.


Indlægget indeholder affiliatelinks

Back to top button