Strik på budget
Forfatter: Kristine Sloth
Udgivet: 29. september 2021
Forlag: Alpha Forlag
Format: hardcover
ISBN: 9788772390468
Antal sider: 120
Originalsprog: Dansk
Anmeldelse: Umiddelbart vil jeg sige at bogen nok ikke er for den erfarne strikker som gerne vil prøve nye teknikker og mønstre, for det her er en bog med de grundlæggende elementer indenfor strikning og med projekter som er nemme at gå igang med.
Bedømmelse:
3,0 rating
Kan købes her:
Beskrivelse:

En personlig og helt nede på jorden strikkebog, krydret med forfatterens egne fortællinger fra en hård periode. Kristine Sloth som er forfatteren til bogen er tidligere influencer, gik ned med stress og fandt ud af at det at strikke var en god måde at finde sig selv i gen. De erfaringer som hun har gjort sig med fænomenet strik og at arbejde sig ud af stressens greb, er kommet med i denne bog om strik. En bog som udover at fortælle de grundlæggende elementer indenfor strik, også er fyldt med nemme og overskuelige strikke-opskrifter. Både med at opskrifterne er skrevet i et sprog som gør dem nemme at forstå og strikke efter, men også at det er helt enkle designs, uden komplicerede teknikke og mønstre. Det er opskrifter som er enkle og gode projekter for nybegyndere og strikkere som kan lide

Derudover er alle opskrifterne strikket i garn som kan købes til fornuftige penge, så det at strikke en trøje ikke ender med at blive en stor post på budgettet. For strikkegarn er dyrt, det er der ingen tvivl om så her kan alle være med.

Umiddelbart vil jeg sige at bogen nok ikke er for den erfarne strikker som gerne vil prøve nye teknikker og mønstre, for det her er en bog med de grundlæggende elementer indenfor strikning og med projekter som er nemme at gå igang med.

Om forfatteren:

KRISTINE SLOTH er født i 1999 i Aalborg. Som 14-årig begyndte hun sin karriere som influencer på YouTube og har på nuværende tidspunkt 350.000 følgere på Instagram. I 2019 blev Kristine ramt af stress, men fandt en vej tilbage til en god dagligdag ved hjælp af strik. I foråret 2020 startede Kristine sin webshop YarnJunkies, hvor hun sælger strikkeopskrifter og garn med stor succes.

Back to top button