Online-shops

Internettet er et slaraffenland for garnelskere og kreative personer, her har du nemlig mulighed for i fred og ro at beslutte dig for hvilket garn du skal bruge til dine næste strikke- eller hækleprojekter. Hvis du mangler inspiration, kan du også købe bøger og hæfter med opskrifter.

Her har vi fundet et udvalg af de mange garn- og kreabutikker som findes online.

Kukuk.dk

Kukuk.dk er en webshop med speciale i salg af garn, krea- & hobbyartikler.
Vi tilbyder et stort udvalg af garn.


Nordisk Garn

Nordisk Garn er en garn-butik og webshop. Vores garn er fra får på Island – og vi har derfor kun uld på hylderne. Vi har fokus på den nordiske strikkekultur og har både garn, opskrifter, bøger. Vi har populære brands som Istex Lett Lopi, Alafoss Lopi m.fl


Garn Specialisten

Garn Specialisten sælger garn til diverse håndarbejde, både til private og virksomheder. Vi specialiserer os i at skaffe lækre garn restpartier til utrolig lave priser.


Rito

Rito.dk er en af Danmarks største onlineshops med et stort udvalg af garn og hobbyartikler til at kunne udleve enhver kreativ ide.


Kreativgarn.dk

Vi er en online garnbutik, med spændende garn og tilbehør. Håndfarvet, økologisk og fairtrade garn og tilbehør er i fokus. Se det spændende udvalg af garn fra bla. Manos del Uruguay, Noro, Erika Knight, BC Garn, Onions, Cowgirlsblues, Kremke Soul Wool.


Back to top button