Lærke Bagger Strik
Forfatter: Lærke Bagger
Udgivet: 12. august 2021
Forlag: Gyldendal
Format: hardcover
ISBN: 9788702316353
Antal sider: 272
Originalsprog: Dansk
Anmeldelse: Kreativ, sprudlende, farverig - en bog man bare bliver glad af at kigge i og suger inspiration fra.
Bedømmelse:
4,0 rating
Kan købes her:
Beskrivelse:

Masser af farver, forskellige garner, perler, mønstre og kreativitet- det er kendetegnet for den danske strikkedesigner Lærke Bagger. Der er fuld knald på farvepaletten og ensfarvet er for kedeligt. Mønster og farver, alt andet end out-of-the-box designs og som gerne må provokere samt ikke mindst vække nysgerrigheden. Det er Lærke Baggers designs og det som bogen Strik indeholder.

I hendes designs er der plads til kreativitet, og hver opskrift i bogen indeholder flotte billeder som viser det færdige design. Udover flere spændende opskrifter, indeholder bogen også introduktion til strikning og strikketeknikker.

Det er samtidig en meget prsonlig bog, for den indeholder flere billeder af Lærke Bagger og hendes familie samt fra hendes eget hjem. Hun fortæller gerne om baggrunden og historien bag sine designs. Hun har altid elsket at strikke og eksperimenteret med farver og garner, men i de seneste år er strikning blevet populært og Lærke Bagger har mod til at lave strikkedesigns som er sjove og spændende.

En rigtig god strikkebog, hvor både nybegyndere og erfarne kan være med, her findes en masse inspiration for dig som gerne vil lege med nye designs og udfordre strikke-kreativiteten.

Forlagets beskrivelse:

Lærke Bagger strik er highend fashion på pinde. Det er tidløst, trendsættende, og bogen giver fuld adgang til alle designer Lærke Baggers teknikker samt 15 strikkeopskrifter. Her er blandt andet strømper, sweatre og en strikket gallakjole. Lærke Bagger strikker farverigt og sprudlende til både børn og voksne. De 15 designs kan varieres i en uendelighed ved hjælp af Lærke Baggers teknikker.

Lærke Bagger gør op med forestillingen om det perfekte menneske og den perfekt strikkede sweater. Hun lader fejl indgå i sit strik (og i sit liv) og lader dem stråle og fylde i designet. Just tie knots er også et dogme; Lærke Bagger hæfter ikke ender, men binder i stedet knuder som en del af sit design. Raffineret og elegant strik med perler og den helt særlige brug af scrap yarn kendetegner også Lærke Baggers design.

Lærke Bagger strik er både for begyndere og øvede. Den indeholder såvel de helt grundlæggende strikketeknikker som de mere avancerede, og det gør læseren i stand til blandt andet at strikke sin egen pels. Bogen har mere end 55 tegnede illustrationer, der helt ned i detaljen viser teknikkerne bag.

Lærke Bagger er uddannet tekstildesigner med speciale i håndstrik fra The Royal Danish Academy of Fine Arts. Hun begyndte at strikke som 8-årig og har hele sit liv satset på strik – i dag er hun anerkendt verden over. Lærke Bagger strik er også en meget personlig beretning om at turde satse for at vinde, vende modgang til styrke, slappe lidt af og så strikke en hel masse hammerflot undervejs i livet.

Bogen kan købes hos Bog&ide - Lærke Bagger strik, og hos Saxo - Lærke Bagger strik

Indlægget indeholder affiliatelinks

Back to top button