Strik
Forfatter: Charlotte Kaae , Lene Holme Samsøe
Udgivet: 21. november 2020
Forlag: Raglan
Format: hardcover
ISBN: 9788797064481
Antal sider: 269
Originalsprog: Dansk
Anmeldelse: En rigtig god bog at have stående på reolen, uanset om det er opslagsbog eller en lærebog til strikningens fantastiske verden.
Bedømmelse:
4,0 rating
Kan købes her:
Beskrivelse:

Her er 2 af Danmarks kendte strikkenavne gået sammen og kombineret al deres viden og erfaring i en bibel af en strikkebog. Her er alt hvad du har brug for at vide om strikning, det gælder både for nybegynderen som lige har købt sit første nøgle garn og strikkepinde, til den super erfarne og rutinerede strikker. For nybegynderen er der introduktion til de grundlæggende elementer som valg af pinde, garn, hjælpemidler med videre. Herefter følger detaljerede instruktioner til de helt basale masker og teknikker som at slå op – så er det grundlæggende på plads.

For de mere erfarne strikkere, er bogen et rigtig godt opslagsværk – her finder jeg inspiration til nye måder at slå op på, nye mønstre eller når jeg bare lige bøvler med et nyt mønster så er det rart at kunne slå op i bogen og blive guidet igennem med billeder, tegninger og en forklarende tekst.

Jeg bruger også ofte bogen til at bladre rundt i for det giver ideer og bare det at se illustrationer og billeder giver pludseligt et helt andet indblik og forståelig i hvordan mønstre eller teknikker skal strikkes, når man nu for 3 gang er nødt til at pille op fordi det ikke fungerer.

Bogen er skrevet i et let tilgængeligt sprog, og fyldt med lækre billeder som viser de teknikker og mønstre som beskrives. For de enkelte masker og teknikker er der praktiske tegninger som tydeligt viser trin for trin hvad der skal gøres.

En rigtig god bog at have stående på reolen, uanset om det er opslagsbog eller en lærebog til strikningens fantastiske verden.

 

Back to top button