Knitting for Olive
Forfatter: Pernille og Caroline Larsen
Udgivet: 21. september 2021
Forlag: Politikens Forlag
Format: hardcover
ISBN: 9788740070033
Antal sider: 264
Originalsprog: Dansk
Anmeldelse: Lækre og indbydende opskrifter i klassisk stil, nemt forståelige vejledninger. En drøm af en bog for enhver strikker, hvor det bare kribler i fingrene for at komme igang med at strikke de mange opskrifter.
Bedømmelse:
5,0 rating
Kan købes her:
Beskrivelse:

Der er 2 ting som strikkere elsker – garn og strikkebøger, bøger med strikkeopskrifter som kan inspirere og sætte gang i ideerne til de næste strikkeprojekter og ikke mindst garnindkøb. Strikkebogen Knitting for Olive er ingen undtagelse, den er et klart hit for enhver strikker og deres bogreol. Her er der tale om en bog som er i et lidt større format end mange andre strikkebøger, men det gør jo bare oplevelsen bedre for så er der god plads til de flotte billeder.

På bogens første sider, bliver vi introduceret til de to forfattere – mor Pernille Larsen og datteren Caroline Larsen, som begge elsker at strikke. En fælles interesse som blev til en ide om at dele deres interesse for strikningen med andre som også havde denne strikke-interesse. Efter en masse hårdt arbejde med mor som strik-udvikler og Caroline som den praktiske med webshop og sociale medier, så blev ideen til virkelighed som Knitting for Olive.

Deres stil er enkel men med et klassisk design, og opskrifterne er nemme at bruge. Det kræver ikke årelang eller dybdegående strikke-erfaring for at kunne strikke modellerne, de er meget overskueligt beskrevet og indeholder mønsterdiagrammer i god størrelse. Bagerst i bogen findes en forklaring og oversigt over de forskellige teknikker som anvendes i opskrifterne.

De 20 opskrifter i bogen, er af varierende sværhedsgrad og her er der både helt enkle modeller og de lidt mere krævende med hulmønster eller snoninger. Afhængig af smag og behag, og hvad humøret er til så er der brugt både tyndt garn men bogen indeholder også modeller med tykt garn. Opskrifterne er illustreret med flotte billeder, så man tydeligt kan få et indtryk af det færdige arbejde. En drøm af en bog for enhver strikker, hvor det bare kribler i fingrene for at komme igang med at strikke de mange opskrifter.

Strikkebogen Knitting for Olive findes blandt andet hos Saxo.comKnitting for Olive og hos Bog-ide.dkKnitting for Olive

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Back to top button