Hvilken type strikker er du ?

At strikke er ikke bare at strikke, os strikkere kan inddeles i mange forskellige kategorier afhængig af motivation, kreativitet, energi, tid, sværhedsgrad, impuls, økonomi og meget, meget mere.

Strikning handler om lyst til at strikke, lysten til at skabe noget udfra et eller flere garnnøgler – for nogle er det hyggeligt bare det at sidde og nørkle med små, enkle projekter, andre kaster sig i enorme projekter med masser af mønster og farver, så er der nogle som strikker for at glæde andre – hvor modtageren måske ikke altid er lige så begejstret for resultatet som strikkeren selv….og jeg kunne fortsætte, der findes rigtig mange forskellige typer af strikkere.

Nedenfor har jeg for sjov prøvet at skitsere nogle af de mest generelle typer af strikkere, se om du kan finde den strikketype som måske passer på dig.

Mor-strikkeren
Dig som udelukkende strikker små søde og fine ting til baby og børn i familien og vennernes børn. det kan være trøjer, huer, strømper…

Den egoistiske strikker
Dig som kun strikker til dig selv, fordi det er det som du har lyst til – det er strikkeprojekter som bluser, sjaler, sokker, vanter mv.

Kærligheds-strikkeren
Dig som kun strikker til manden i dit liv; trøjer, halstørklæder, sokker – uanset om han kan lide det eller ej.

Den sparsommelige strikker
Dig som holder dig til at strikke de små ting som julepynt, smykker, små tøjdyr – alle som kan bruges til små fine gaver.

Den huslige strikker
Dig som strikker ting til hjemmet – grydelapper, gæstehåndklæder, puder – hvad du kan finde på der gavner og pynter i dit hjem.

Den uendelige strikker
Dig som starter 117 forskellige projekter og kun sjældent får afsluttet nogle af dem – alt for mange nye ideer hele tiden.

Bliv inspireret

Back to top button