Strik med reflekser

Det er blevet vintertid, og det betyder samtidig at det er mørkt om morgenen når vi skal på arbejde eller i skole. Det er også mørkt når arbejdsdagen eller skoledagen er slut, og det er tid til at vende snuden hjemad.

Når det er mørkt udenfor, er det vigtigt at gøre sig selv synlig når vi færdes i trafikken selvom det er nødvendigt at pakke sig ind i varmt tøj. Som både gående eller cyklende er det en god ide at have reflekser på sig men mon ikke forfængeligheden sætter ind når det gælder om at sætte refleksbånd på overtøjet.

Så hvorfor ikke strikke reflekserne med ind når du alligevel strikker huer og vanter til resten af familien, det er super nemt og så ved du at de lyser op derude i vintermørket.

Du kan købe garn med reflekseffekt indbygget, men du kan også købe selve reflekstråden for sig så at du kan kombinere den med det garn du ønsker.

rico-creative-gluhwurmchen-refleksgarn-001-hvidnaturRico Creative Refleksgarn
– findes i flere forskellige farver
refleksgarn-reflekstrad-08-1mm-100mReflekstråd – findes i
forskellige tykkelser og længder
refleksgarn-reflekstrad-0362mm-30mRefleksgarn/tråd – giver mange
muligheder for sjove projekter

Du kan bruge helt almindelige opskrifter på huer, vanter mv. og så bare strikke reflekstråden med ind, men vi har her fundet et par opskrifter som bruger refleksgarnet. Der er også billeder med i opskrifterne, så kan du se hvordan refleks-effekten virker i mørke.

Opskrift – pulsvarmere med refleksgarn

Opskrift – kattehue til børn med refleksgarn

Back to top button