Garn & Pinde

Online garnshops

Internettet er et slaraffenland for garnelskere og os som bare elsker DYI, her har du nemlig mulighed for i fred og ro at beslutte dig for hvilket garn du skal bruge til dine næste strikke- eller hækleprojekter. Hvis du mangler inspiration, kan du også købe bøger og hæfter med opskrifter.

Her har vi fundet et udvalg af de mange garnbutikker som findes online. Klik på billedet til venstre for teksten, så kommer du direkte til garnbutikkens hjemmeside.

Rito.dk
Rito.dk sælger garn og hobbyartikler på nettet.
Det er nemt og billigt at købe det online.
Ecoknitting.dk
Ecoknitting.dk er en webshop med økologisk og bæredygtig garn til strik og hækling.
Elmelydesign.dk
Vi er en ny webshop med salg af forskelligt garn, tilbehør, hæklekits, strikkekits og færdige produkter, som oftest strikkes eller hækles på bestilling. Vi lægger vægt på at vores kits er flot indpakkede, så de kan anvendes til gaver og at alt er med.
Strikkes.dk
Hos Strikkes.dk finder du et stort udvalg af garn, tilbehør og opskrifter til lav pris. Mange betalingsmuligheder (Dankort, kreditkort, MobilePay samt ViaBill). Nem checkout som giver mange ordrer igennem systemet.
CChobby
CChobby er en online hobbybutik med 12.000 kreative produkter. Her finder du alt hvad du har brug for når du skal klippe, klistre, sy, strikke eller hækle.

Relaterede artikler

Back to top button