Savner du inspiration til håndarbejdsprojektet ?

Det er endelig blevet efterår, og nu kommer der en masse lange og mørke dage hvor der er tid til at kaste sig over de mange lune håndarbejdsprojekter som venter forude.
Hvis du savner inspiration eller bare godt kan lide at hygge dig med at kigge på strikke- og hækleopskrifter, eller bare bladre i spændende håndarbejdsbøger, så er der rig mulighed for at finde nogle bøger som kan interesserer dig blandt det store udvalg af lækre håndarbejds-bøger som danske og udenlandske håndarbejdsinteresserede har skrevet.

Nybegynder ?
Er du nybegynder indenfor det med håndarbejde uanset om det er strikning eller hækling, er der også noget for dig – du kan nemlig finde Politikens Strikke- og hæklebog. En god bog for begyndere som gerne vil lære de grundlæggende teknikker, om garntyper, mønstre og få inspiration til kommende projekter.
Bogen er skrevet af Vivian Høxbro, som er en af Danmarks største forfattere på dette område og i denne bog formidler hun klart og tydeligt de mange teknikker. Strik og hækling har i den grad oplevet en renæssance, hvor alle stilarter er i spil.

Politikens Strikke- og hæklebog

Hjemmelavede klude til hjemmet
Strikkede og hæklede klude er den helt store dille for tiden, og et nemt projekt for nybegyndere samt ikke mindst en rigtig god måde at få brugt nogle af mange garnrester som har det med at hobe sig op. Susanne Gustafsson har lavet denne bog med en række spændende og overskuelige opskrifter på klude som kan bruges i hjemmet, eller måske være den perfekte værtindegave.

Skønne klude

Du kan finde mange flere bøger om håndarbejde på Bog & Ide’s hjemmeside – Bog & Ide’s Strikke- og hæklekatalog

Bliv inspireret

Back to top button