Kombiner garn og strikkeopskrifter

Internettet er en genial opfindelse og et slaraffenland for os håndarbejdsnørder, for her kan vi nemlig gå helt amok i udvalget af strikkeopskrifter og garnmuligheder. Her kan der bruges rigtig lang tid i processen med at finde spændende opskrifter/design og lige det rigtige garn for at få det helt udtryk på den kreative ide.

Jeg kan selv fortabe mig i timevis foran skærmen med at kigge på designs og opskrifter der passer til den ide som er dukket op i hovedet på mig. Det kunne jo være at andre havde haft samme ide og udarbejdet en opskrift som lige kunne bruges.

Heldigvis findes der utrolig mange opskrifter på internettet, det er mere med at have tålmodighed og finde lige det som passer. Næste skridt er jo så at finde det perfekte garn til det kommende projekt, hvilket også hurtigt kan tage sin tid for der er så meget lækkert garn at vælge imellem. Det kan derfor være rigtig svært at vælge når der er flere garner som passer til drømmeprojektet, og hvor meget garn skal der så bruges, hvor langt rækker garnet i forhold til det pågældende projekt, pindestørrelse, farvevalg….puha der er pludselig mange vigtige spørgsmål som melder sig på banen.

Her er det rart med en hjælpende hånd og på Rito.dk, har de lavet forberedelserne og hjulpet så at det er nemt at finde et bredt udvalg af strikkekits hvor du her får både opskriften og garn til opskriften samlet i ét. Nemt og praktisk. Udvalget spænder fra strik til baby, kvinder, mænd og ikke mindst tilbehør, samt de superpopulære strikkede klude som ikke er til at komme udenom.

Du kan finde de mange opskrifter og strikkekits på linket – Strikkeopskrifter

Hvis du ønsker at gå på opdagelse i deres store udvalg af garner fra forskellige producenter, så kan du finde det på linket – Garn

God fornøjelse 🙂

Indlægget er lavet i samarbejde med og sponsoreret af Rito Garn.

Bliv inspireret

Back to top button