1/2-times hækling

Tror du, du har for travlt til at hækle? Så kan du godt tro om igen!

Med 1/2-times hækling kan du udtrykke din kreativitet i en travl hverdagI denne nye rigt illustrerede hæklebog finder du 60 inspirerende hækleprojekter, der alle kan færdiggøres på en halv time eller mindre. I bogen findes opskrifter både til begynderen og til den mere øvede hækler.

Med bogen 1/2 times strik får du en masse supergod inspiration til et hav af forskellige små projekter, som med garanti ikke ikke tager lang tid at strikke. Og så er det en rigtig mulighed for at få ryddet ud i nogle af de mange garnrester som du højst sandsynligt har liggende derhjemme.

Her findes opskrifter på alletiders små fine æggevarmere, helt enkle grydelapper uden avanceret mønster, et praktisk, farverigt penalhus, søde huer og vanter til baby, små sjove strikkede dyr samt et dejligt varmt halstørklæde til dig selv.

Udover de mange opskrifter, får du også et afsnit med vejledninger til de mest grundlæggende masketyper samt beskrivelser af hvordan du kommer i gang med at strikke, hvis du er nybegynder. Alt sammen med fine tegninger og udførlige beskrivelser som er nemme at følge – så det er bare med at komme igang.

Forfatteren Carol Meldrum er tekstildesigner, underviser og forfatter til mange populære strikke- og hæklebøger. Hun har arbejdet som designer for flere modefirmaer i England såvel som for det internationalt anerkendte garnfirma Rowan. Carol Meldrums hurtige strikkeopskrifter kan bogstaveligt talt færdiggøres på 30 minutter eller mindre. Det giver hurtig strikketilfredsstillelse på en togtur, eller mens man venter på, at kagen skal komme ud af ovnen.

Bogen er udgivet af Turbine-forlaget og koster 249 kr, bogen kan købes på forlagets hjemmeside – www.turbineforlaget.dk

1_2 times haekling

 

Bliv inspireret

Back to top button